Live : Koppeling vPlan en SnelStart

Werk jij met SnelStart en heb je een bedrijf waar de planning een belangrijk onderwerp is? Dan is er goed nieuws! Vanaf nu kunt u namelijk gebruik gaan maken van de planningssoftware van vPlan!

Over vPlan:
Middels vPlan kunt u uw werk inplannen, de voortgang volgen en achteraf analyseren. Middels een planbord en lijsten kunt u gemakkelijk uw resources (mensen, machines, teams, etc.) inplannen. Per uit te voeren opdracht of taak is goed te zien wat de voortgang is en middels overzichten krijgt u feedback over uw gemaakte planning en de werkelijke realisatie. Hierdoor wordt uw planning steeds verbeterd!

Ken je vPlan nog niet? Laat je dan informeren op vPlan.nl

Over SnelStart:
Makkelijk, snel en voordelig factureren en boekhouden dat is waar SnelStart voor staat. Inmiddels bedienen zij al ruim 65.000 klanten op deze manier. Door integraties met externe partijen zoals vPlan kunnen zij hun klanten optimaal bedienen.

Ken jij SnelStart nog niet? Check dan SnelStart.nl

Over Togither:
Togither is een integratieplatform wat zich bezig houd met het uitwisselen van data tussen verschillende systemen. Daarbij zijn standaardisatie en eenvoud de kernwoorden waarmee we het ontzorgen van u als klant willen borgen.

Meer over deze koppeling: vPlan – SnelStart