Live: Koppeling tussen SnelStart en website plugin Woocommerce

Werk jij met SnelStart en wil jij een webshop ontwikkelen? Dan is er goed nieuws! Vanaf nu kunt u namelijk gebruik gaan maken van de koppeling tussen Woocommerce en SnelStart!

Over WooCommerce:

Woocommerce is een webshop plugin voor WordPress. WooCommerce begon als een simpele plugin, maar is uitgegroeid tot een enorme community en veel meer dan alleen een enkele plugin. Steeds meer mensen kiezen voor Woocommerce omdat het een zeer uitgebreid systeem is dat tegelijkertijd even eenvoudig werkt als WordPress. Het is één van de meest populaire webshop systemen en is wereldwijd miljoenen keren gedownload.

Meer weten over WooCommerce? Ga naar wcommerce.nl

Over SnelStart:

Makkelijk, snel en voordelig factureren en boekhouden dat is waar SnelStart voor staat. Inmiddels bedienen zij al ruim 65.000 klanten op deze manier. Door integraties met externe partijen zoals WooCommerce kunnen zij hun klanten optimaal bedienen. Ken jij SnelStart nog niet? Check dan SnelStart.nl

Over Togither:

Togither is een integratieplatform wat zich bezighoud met het uitwisselen van data tussen verschillende systemen. Daarbij zijn standaardisatie en eenvoud de kernwoorden waarmee we het ontzorgen van u als klant willen borgen.

Meer over deze koppeling: snelstart-woocommerce

Koppeling SnelStart – Woocommerce